Panoramawoning

Deze vrijstaande Panoramawoningen (144 m2) zijn geschikt voor 6 of 8 personen.

De Panoramawoning kenmerkt zich door twee ruime balkons waardoor deze woning een sterke relatie met het water heeft. Op de begane grond treft u de woonkamer en eetkamer welke gescheiden worden door de keuken. Op de eerste etage zijn drie slaapkamers, twee badkamers met bad, douche, wastafel en toilet en een separate ruimte voor een wasmachine. In de luxe uitvoering (6DL+) is de tweede badkamer ingericht als wellnesruimte met o.a. een 4-persoons sauna, zonnebank, douche met stortemmer en wastafel. In de 8-persoons woning (8E3) bevindt zich een extra skaapkamer op de eerste etage.

Prijzen 6DL+: € 275.000,- v.o.n. exclusief BTW
Prijzen 8E3: € 225.000,- v.o.n. exclusief BTW
panoramawoning

Rietwoning

Deze luxe vrijstaande Rietwoningen (106 m2) zijn geschikt voor 6 personen.

Alle Rietwoningen zijn gelegen aan de binnenkant van de terpen en omzoomd door riet. Opvallend is de compacte vierkante vorm, evenals de aanwezigheid van het royale terras boven het water. Een balustrade voorziet in de veiligheid van uw kinderen. Grote raampartijen geven uniek uitzicht op de natuur om u heen. Op de begane grond zijn de woonkamer, eetkamer, keuken en berging te vinden. Boven heeft u drie ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een ruimte voor de wasmachine. In de luxe uitvoering (6DL1) bevindt zich bovendien een sauna en zonnebank. U woont hier nier aan het water maar op het water.

Prijzen 6DL1: € 175.000,- v.o.n. exclusief BTW
Prijzen 6D3: € 150.000,- v.o.n. exclusief BTW


Dijkwoning

Deze vrijstaande Dijkwoningen (144 m2) zijn geschikt voor 4 personen.

De Dijkwoningen staan op de dijk in de buitenring, direct aan het water. De keuken, berging en eethoek bevinden zich op de begane grond. De iets hoger gelegen woonkamer is voorzien van een vide, een gesloten open haard en heeft een riant uitzicht op het water. Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig en een badkamer, voorzien van alle gemakken. Deze luxe uitvoering van de Dijkwoning heeft als extra o.a. een sauna en zonnebank.

Prijzen: € 200.000,- v.o.n. exclusief BTW

Torenwoning

Deze vrijstaande Torenwoningen (125 m2) zijn geschikt voor 6 personen.

Markant gesitueerd op de hoeken van de terpen en hoog uitreizend boven de andere woningen staan de ruime 6-persoons Torenwoningen. Op de begane grond bevinden zich de keuken, de eethoek, het toilet en één van de drie slaapkamers. Het is mogelijk om een tweede badkamer in de slaapkamer aan te brengen. De eerste verdieping bestaat uit een ruime woonkamer en balkon. De overige twee slaapkamers zijn op de tweede verdieping gesitueerd en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving. Ook is hier de badkamer te vinden welke is voorzien van bad, douche, toilet en wastafel.

Prijzen: vanaf € 200.000,- v.o.n. exclusief BTW

Verandawoning

Deze vrijstaande Verandawoningen (122 m2) zijn geschikt voor 6 personen.

Royale 6-persoons woning voorzien van een ruime woonkamer en open keuken met eethoek. Een markant detail is de veranda aan de voorzijde van de woningen, welke ook toegankelijk is vanuit de woonkamer. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een badkamer met bad, douche, toilet en wastafel aan. Vanaf de overloop heeft u zicht op de begane grondvloer. In de berging treft u voorzieningen voor de wasmachine. De Verandawoningen zijn gesitueerd aan de buitenzijde van de terpen zodat u vanuit de woonkamer en het eetgedeelte van een prachtig uitzicht over het water kunt genieten.

Prijzen: € 200.000,- v.o.n. exclusief BTW

Waterwoning

Deze vrijstaande Waterwoningen (190 m2) zijn geschikt voor 10 personen.

Op de begane grond treft u de woonkamer, eethoek en een open keuken. Op de eerste verdieping zijn vijf slaapkamers, twee badkamers waarvan één met bad, douche en dubbele wastafel en één met douche, dubbele wastafel en toilet. Deze woningen zijn direct gelegen aan het water.

Prijzen: € 350.000,- v.o.n. exclusief BTW

Beschikbare woningen

Klik hier voor de actuele prijslijst of informeer bij de verkopende makelaar:

www.vakantiemakelaar.nl

Beschikbare woningen

Klik hier voor de actuele prijslijst of informeer bij de verkopende makelaar:

www.vakantiemakelaar.nl

home | de situatie | de woningen | de kavels | contact | impressie Esborg Vastgoed | Realisatie: Sweb